När vi pratar om spel online så måste man nästan prata lite om Svenska Spel. Det är svenska statens spelsite. I Sverige så har staten inte längre monopol på att bedriva spel vilket gör att många andra spelsiter får hålla till i landet.

I vilket fall som helst så är det nu så det är och vi får gilla läget. Det går fortfarande utmärkt att spela på andra siter online men gud förbjude att något annat spelbolag skulle öppna butiker i landet. Svenska spel är trots allt ett ganska okej bolag. De donerar varje år många miljoner kronor till idrottsverksamhet i Sverige vilket naturligtvis är bra. De har många bra spel som är väldigt populära. Jag tänker främst på till exempel stryktipset. De har massor med roliga spel och lotter och vi har allt från triss till bingo och keno hos svenska spel. De har också ett väldigt bra stödprogram för människor som hamnar i spelmissbruk. Det måste vi ge svenska spel tummen upp för. Det är heller inte deras fel att de har monopol på spel i Sverige. Det är regeringen som beslutat om detta och svenska spel gör antagligen bara så mycket de kan för att hålla sina spel aktuella och av högsta kvalitet.

Vi hittar också ett pokerrum här där svenska spelare kan spela poker med andra svenskar och det fungerar överlag väldigt bra. Vill man ha en pålitlig och stor och stabil plattform att spela på så är Svenska spel ett bra alternativ. Visst saknas det en hel del spel men överlag är svenska spel en helt okej och bra sida.

Comments are closed.

Post Navigation