Blackjack är mitt favoritspel när det kommer till casinospel online. Det är ett roligt och spännande spel men framförallt så är det lite skicklighetsmoment involverat i spelet och det är något som lockar mig. Jag är ingen expert på Blackjack men lite koll har jag i alla fall. Det finns uträkningar på hur man spelar så bra blackjack som möjligt. Det bästa är att följa en så kallad Blackjack-tabell där man ser exakt hur man ska agera i varje situation. Dessa ageranden är matematiskt uträknade och garanterar att man maximerar sina chanser att vinna. Spelar man blackjack för första gången och egentligen inte har någon koll på hur spelet fungerar så rekommenderas det varmt att använda en sådan tabell. Du hittar en sådan längst ned på sidan här. Det finns många andra sidor på nätet som har dessa tabeller också. Se bara till att den tabellen du använder är den som gäller för just den variant av blackjack som just du spelar.

Det finns många olika typer av blackjack och dessa tabeller skiljer sig lite åt beroende på vilken variant du spelar. Se till att du har rätt tabell för rätt spel så att du inte sitter med felaktiga tabeller och spelar efter dessa då det kan ha ganska dyra konsekvenser.

Man bör inte spela blackjack med en vision om att man ska bli rik på det. Däremot så kan man med fördel spela det för att det är ett väldigt roligt spel och om man spelar så optimalt som möjligt så är risken för stora förluster inte speciellt stor heller. Spelar man helt optimalt har huset bara någon ynka procents fördel vilket gör att man inte förväntas förlora, eller vinna, några gigantiska summor. Såvida man inte får för sig att spela för jättehöga insatser. Då kan det gå hur som helst i vilket fall som helst.

Comments are closed.

Post Navigation